Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, Грн.(за місяць)
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Райони
Мікрорайони

Оренда двокімнатних квартир у Дніпрі (Дніпропетровську) довгостроково, тварини можна, до 20000 гривень

Вулиця Театральна. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Робоча ул.
20 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 70 м²
Кухня 13 м²
Поверх 13‑й  /  17‑ти
Опалення автономне газове
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 
Новобудова !!

Всі кімнати з дверима та у кожній кімнаті опалення регулюється індивідуально для економії та комфорту. Квартира затишна, світла з капремонтом, Будинок цегляний, Велике двоспальне ліжко та розкладний диван з повноцінним матрацом для сну. Квартира: красиві дерев’яні двері з гарною фурнітурою ручками спальня підлога ламінат, стіни німецькі шпалери, ІСПАНСЬКЕ ліжко 1900х 2000, книжкова шафа Гостина: підлога ламінат, німецькі шпалери, ІТАЛЬЯНСЬКИЙ диван розкладається з повноцінним ray, кондиціонер, Гардеробна кімната, рейли для вішалок Санвузол: душова ГАРЯЧА ВОДА централізовано цілий рік, хороший НІМЕЦЬКИЙ змішувач та душ, душова з міні ванною, пральна машинка АТЛАНТ на 3 кг Здається на тривалий час. Кухня: підлога кахель, ІТАЛІЙСЬКИЙ дерев’яний розкладний стіл та стільці, двокамерний холодильник АТЛАНТ INDESIT варильна панель + духовка, витяжка, економічна посудомийна машина Ariston, хороший зручний НІМЕЦЬКИЙ змішувач в раковині лоджія засклена, підлога шафа для верхнього одягу та взуття, інтернет У квартирі НІ зайвих речей – ящики кухні повністю вільні, квартира чиста, світла, добрі сусіди. У дворі паркінг у три рівні Робоча Супермаркети АТБ в пішій доступності, аптеки, Нова Пошта та ін.

Проспект Науки. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Нагірка, Нагірний мкр.
17 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 44 м²
Кухня 7 м²
Поверх 3‑й  /  4‑ьох
Опалення автономне електричне
Ⓜ️
До метро
500 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

Здається гарна 2-кімнатна квартира: зал - студія + спальня сталінка на початку пр. Науки, біля Нагірки 44 кв. м 3 поверх/ 4 з меблями та технікою. Уся інфраструктура біля будинку. Колишній до перейменування проспект Гагаріна Ціна 17000 грн За наявності тварин, ціна оренди вище. Сталінка.

Проспект Героїв. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Перемога-6 ж/м
14 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 63 м²
Кухня 10 м²
Поверх 6‑й  /  16‑ти
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

Комуналка включена в ціну, крім світла Сдам 2-х кімн. квартиру на Перемозі - 6 . Хороший житловий стан. Одне двоспальне велике ліжко та односпальне ліжко у другій кімнаті. Лоджії – 3 шт з кожної кімнати та з кухні. Квартира тепла. Не кутова. Мікрохвильова піч . холодильник, телевізори. Все у кроковій доступності - Нова пошта, АТБ. Сільпо. Школи, садки, річка, глухий кут маршруток. Ціна 14 + світло + застава 14 за техніку та стан кв.

Вулиця Робоча. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Робоча ул.
14 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Площа 52 м²
Кухня 40 м²
Поверх 2‑й  /  9‑ти
Ⓜ️
До метро
1700 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

ПЕРША ЗДАЧА. Надійні двері, металопластикові вікна, балкон засклений. 2-й поверх, працює ліфт, у тамбурі місце під коляску чи велосипед чи самокат. Зовнішні стіни утеплені, влітку не спекотно, взимку холодно. Капітальний ремонт 2020 р, косметика кімнат 2024. Стан як на фото. Частково нова техніка та нові меблі + Збиральний інвентар. На балконі та в кімнаті тепла підлога. Домофон, Wi - Fi. Винятково Довгострокова оренда! Переважно для сімейної пари без собак. Поруч школа та дитячий садок, магазини та аптеки, в будинку продуктовий міні - маркет, паркомат Нової Пошти та Епіцентру. У кроковій доступності ринок, зупинки 5 та 11 трамваїв.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Зняти 2-кімнатну квартиру в Дніпрі довгостроково, тварини можна, до 20000 гривень

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран