Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, Грн.(за місяць)
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Райони
Мікрорайони

Зняти квартиру у м. Дніпро (Дніпропетровськ) на набережній

Вулиця Князя Володимира Великого. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Центр
14 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 58 м²
Кухня 11 м²
Поверх 12‑й  /  14‑ти
Ⓜ️
До метро
500 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

Видова 12 / 14 2-х кім квартира в центрі Дніпра на вул. Плеханова за театром Опери та балету, розташована між центральним проспектом Яворницького та Набережною. У пішій доступності парк Глоби та ринок Озерка Простора світла двокімнатна квартира з новим частковим ремонтом. Великий балкон, з усіх вікон чудовий панорамний краєвид на Дніпро. Є велика містка комора, в якій можна зробити гардероб. Новий бойлер та унітаз компакт, нова раковина, новий проточний водонагрівач на кухні. Сучасний двокамерний холодильник та старий, але теж робочий. Меблі та техніка можуть бути доставлені або прибрані за домовленістю з адекватним інтелігентним власником квартири. Не пропустіть можливість зняти житло в хорошому місці у хорошої людини. Будинок у центрі Дніпра на вул. Плеханова за театром Опери та балету, розташована між центральним проспектом Яворницького та Набережною. У пішій доступності парк Глоби та ринок Озерка.

Вулиця Маршала Малиновського. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Сонячний ж/м
9 000  грн.
Кімнат 1-к
Площа 37 м²
Кухня 8 м²
Поверх 4‑й  /  9‑ти
Ⓜ️
До метро
2500 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

Євроремонт, є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Сплановано на кухню, студію, + окремо двоспальне ліжко та диван. Дуже тепло. Комунальні невеликі за лічильниками. У кроковій доступності продуктові магазини, кафе, дитячий садок, школа. , ринок. Набережна, зупинка транспорту в будь - яку частину міста. Квартира здається на тривалий термін! Квартира вільна, можна заїжджати.

Вулиця Маршала Малиновського. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Сонячний ж/м
9 500  грн.
Кімнат 1-к
Площа 27 м²
Кухня 6 м²
Поверх 5‑й  /  9‑ти
Ⓜ️
До метро
2600 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 

Квартира після ремонту Все нове, меблі, техніка, сантехніка. Заходь і живи. Гарне місце розташування. Через дорогу набережна, у дворі автостоянка, гарна транспортна розв’язка, зупинка громадського транспорту, до центру – 5 хвилин. Поруч магазини, кафе, пошта. У квартирі газ при відключенні електроенергії це важливо. Квартира здається на різний період часу, за домовленістю. Телефонуйте і домовлятимемося. Ріелторів прохання не турбувати.

Вулиця Ливарна. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Центр
22 000  грн.
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Площа 150 м²
Кухня 53 м²
Поверх 9‑й  /  10‑ти
Опалення власна котельня
Ⓜ️
До метро
1100 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈
Дивитися на карті 
Новобудова !!

Закритий двір з охороною та паркуванням авто. За 200 м від Набережної, дитячого садка та школи – 100-й Ліцей. До Міст Сіті – 600 м або 8 хвилин пішки. У Квартирі три спальні, дві ванні кімнати, дві вбиральні, простора кухня вітальню розміром 50 кв. м. та балкон з видом на місто та річку Дніпро. Можна з тваринами. Дзвоніть, щоб домовитися про перегляд.

Вулиця Любарського. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Сонячний ж/м
20 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 71 м²
Кухня 30 м²
Поверх 9‑й  /  10‑ти
Ⓜ️
До метро
2900 метрів
Тварини: Ні 
Дивитися на карті 
Новобудова !!

Цегляний новобуд від компанії ‟Творець‟. Своє паркомісце на закритій території цього будинку для клієнтів зі своїми машинами. квартирі виконано капітальний ремонт. Квартира у відмінному житловому стані, здається з меблями та технікою. Зручне місце розташування будинку, центр масиву із зручною та розвиненою інфраструктурою. АТБ біля будинку, набережна через дорогу, поряд з ТРЦ Вавилон. До центру 5 хв їзди. Закритий двір, що охороняється.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Оренда квартир в Дніпрі (Дніпропетровську) на набережній

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран