Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську), автономне газове опалення, до 23000 доларів

Вулиця Надії Алексєєнко. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Вокзал
20 500  $
або  466 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 44 м²
Кухня 7 м²
Поверх 1‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
400 метрів
Дивитися на карті 

Хороша квартира за адекватну ціну! У центрі міста Перший поверх. НЕ напівпідвал ! Бонусом до неї місце в дворі будинку, що закривається, і капітальний сарай з білої силікатної цегли з металевими дверима. рамами. Зроблено укоси вікон як усередині квартири, так і зовні. У квартирі є власне АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ опалення: новий одноконтурний газовий котел. Гаряча вода від електробойлера. Всі труби води та каналізації замінені на пластикові REHAU. Добротний цегляний будинок. Без тріщин ! Товщина стін будинку - близько одного метра. Квартира не кутова, в середині будинку, тепла! до залізничного вокзалу 12 хвилин пішки. Власний добротний, з металевими дверима сарай у дворі. з білої силікатної цегли. Внесено в план БТІ і входить у вартість квартири. Водопостачання та водовідведення централізовані від міськводоканалу. 1-й поверх 2 - поверхового цегляного будинку.

Вулиця Козака Мамая. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон -  12-й квартал
23 000  $
або  523 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира кутова
Площа 44 м²
Кухня 6 м²
Поверх 2‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Продам 2к квартиру. Капітальний ремонт. У чудовому стані. Все справно та працює. Автономне газове опалення На підлозі ламінат. Є кондиціонер у залі.

Енергетичний провулок. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Титова вул.
20 000  $
або  769 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 26 м²
Кухня 5 м²
Поверх 2‑й  /  3‑ьох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Середній другий поверх триповерхової цегляної сталінки, не кутова. Власне ГАЗОВЕ автономне опалення – двоконтурний котел! У зимовий період не більше ста кубів газу на місяць. Нові м/п вікна, кондиціонер, меблі.

Енергетична вулиця. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Богдана Хмельницького пр.
20 000  $
або  513 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира кутова
Площа 39 м²
Кухня 10 м²
Поверх 2‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Квартира в Дніпрі на вул. Енергетична під ремонт. Меблі якщо потрібно залишається. Високі стелі та велика простора кухня. Цегляна простора сталінка з балконом. Балкон засклений. Внутрішні стіни не несуть із гіпсобетону. Якщо треба, її можна легко перепланувати в студію, об’єднавши кухню і кімнату аркою в стіні або скляними дверима з кімнати в кухню. Опалення індивідуальне газове - німецький 2-х контурний газовий котел, дуже економний. Не більше 100 кубів газу на місяць у зимовий період Частково замінено сантехніку та каналізаційні труби. Вікна дерев’яні, подвійні, можна поки що не змінювати і жити, балкон засклений. Три вхідні двері: металеві, і дерев’яні, і двері при вході в тамбур. У тамбурі всього дві квартири. Сусіди добрі, тихі, не алкоголіки та не наркомани. Газова плита замінена на нову. Будинок не на червоній лінії, але дуже далеко до проспекту Богдана Хмельницького з якого однією маршруткою без пересадок можна виїхати в будь - яку частину міста. До центру міста на маршрутці 15 хвилин. Пішки до зупинки маршруток 3 хвилини. Двір зелений, не забитий машинами, є де поставити своє авто якщо потрібно. Найближчі вулиці - Титова, проспект Кірова, проспект Олександра Поля, Запорізьке шосе, Житлові маси Тополь, верх проспекту Гагаріна, проспекту Науки, Макдональдс, Дафі. Реальному покупцю торг, але не по телефону.

Вулиця Василя Сухомлинського, Дніпровський район. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Слобожанське смт., Ювілейне
15 500  $
або  443 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 35 м²
Кухня 7 м²
Поверх 1‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Квартира у житловому стані. Є двоконтурний газовий котел. Автономне опалення. Вікна нові дерев’яні. Чистий красивий, весь у зелені, доглянутий двір, що закривається. Престижний район.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Купити квартиру в Дніпрі, автономне газове опалення, до 23000 доларів

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран