Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську), автономне газове опалення, до 26000 доларів

Вулиця Надії Алексєєнко. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Вокзал
20 500  $
або  466 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 44 м²
Кухня 7 м²
Поверх 1‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
400 метрів
Дивитися на карті 

Хороша квартира за адекватну ціну! У центрі міста Перший поверх. НЕ напівпідвал ! Бонусом до неї місце в дворі будинку, що закривається, і капітальний сарай з білої силікатної цегли з металевими дверима. рамами. Зроблено укоси вікон як усередині квартири, так і зовні. У квартирі є власне АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ опалення: новий одноконтурний газовий котел. Гаряча вода від електробойлера. Всі труби води та каналізації замінені на пластикові REHAU. Добротний цегляний будинок. Без тріщин ! Товщина стін будинку - близько одного метра. Квартира не кутова, в середині будинку, тепла! до залізничного вокзалу 12 хвилин пішки. Власний добротний, з металевими дверима сарай у дворі. з білої силікатної цегли. Внесено в план БТІ і входить у вартість квартири. Водопостачання та водовідведення централізовані від міськводоканалу. 1-й поверх 2 - поверхового цегляного будинку.

Вулиця Козака Мамая. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон -  12-й квартал
23 000  $
або  523 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира кутова
Площа 44 м²
Кухня 6 м²
Поверх 2‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Продам 2к квартиру. Капітальний ремонт. У чудовому стані. Все справно та працює. Автономне газове опалення На підлозі ламінат. Є кондиціонер у залі.

Енергетичний провулок. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Титова вул.
20 000  $
або  769 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 26 м²
Кухня 5 м²
Поверх 2‑й  /  3‑ьох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Середній другий поверх триповерхової цегляної сталінки, не кутова. Власне ГАЗОВЕ автономне опалення – двоконтурний котел! У зимовий період не більше ста кубів газу на місяць. Нові м/п вікна, кондиціонер, меблі.

Енергетична вулиця. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Богдана Хмельницького пр.
20 000  $
або  513 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира кутова
Площа 39 м²
Кухня 10 м²
Поверх 2‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Квартира в Дніпрі на вул. Енергетична під ремонт. Меблі якщо потрібно залишається. Високі стелі та велика простора кухня. Цегляна простора сталінка з балконом. Балкон засклений. Внутрішні стіни не несуть із гіпсобетону. Якщо треба, її можна легко перепланувати в студію, об’єднавши кухню і кімнату аркою в стіні або скляними дверима з кімнати в кухню. Опалення індивідуальне газове - німецький 2-х контурний газовий котел, дуже економний. Не більше 100 кубів газу на місяць у зимовий період Частково замінено сантехніку та каналізаційні труби. Вікна дерев’яні, подвійні, можна поки що не змінювати і жити, балкон засклений. Три вхідні двері: металеві, і дерев’яні, і двері при вході в тамбур. У тамбурі всього дві квартири. Сусіди добрі, тихі, не алкоголіки та не наркомани. Газова плита замінена на нову. Будинок не на червоній лінії, але дуже далеко до проспекту Богдана Хмельницького з якого однією маршруткою без пересадок можна виїхати в будь - яку частину міста. До центру міста на маршрутці 15 хвилин. Пішки до зупинки маршруток 3 хвилини. Двір зелений, не забитий машинами, є де поставити своє авто якщо потрібно. Найближчі вулиці - Титова, проспект Кірова, проспект Олександра Поля, Запорізьке шосе, Житлові маси Тополь, верх проспекту Гагаріна, проспекту Науки, Макдональдс, Дафі. Реальному покупцю торг, але не по телефону.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Купити квартиру в Дніпрі, автономне газове опалення, до 26000 доларів

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран