Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську) - видом дніпро ремонтом

Вулиця Набережна Перемоги. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Перемога-4 ж/м, Перемога-5 ж/м
55 000  $
або  809 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 68 м²
Кухня 9 м²
Поверх 11‑й  /  12‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Продам велику, теплу та світлу 3-х кімнатну квартиру на 11 / 12 поверхового будинку. Біля Бульвара Слави з гарною транспортною розв’язкою та інфраструктурою. Все в пішій доступності: садки, лікарня, магазини, ринок, Дніпро, паркова зона Січ. Площа: 68 / 47 / 9,1 м 2 - кімнати та кухня квадратні. М/пластикові вікна. Великий балкон засклений та обшитий. Розташований у тихому дворі - немає шуму та пилу від дороги, з вікнами на садок. Сантехніка, труби нові. Ванна кімната в кахлі. Кондиціонер. Є тамбур на 2 квартири, два ліфти. Гарний вид з вікна. Чудові тихі сусіди. Будинок ОСББ. Чистий під’їзд із ремонтом. Готові до швидкої угоди. Можливий торг. Прямо поряд берег річки Дніпро, коса, пляжі, місця для прогулянок та відпочинку.

Проспект Дмитра Яворницького. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Нагірка, Нагірний мкр.
60 000  $
або  923 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира не кутова
Площа 65 м²
Кухня 8 м²
Поверх 3‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Опалення власна котельня
Ⓜ️
До метро
400 метрів
Дивитися на карті 

У продажу унікальна 2-кімнатна квартира в історичному центрі Дніпра! Купуючи цю квартиру ви отримуєте: - Зручну транспортну розв’язку - Можливість зробити ремонт своєї мрії - Тихих та спокійних сусідів - Гарний вид на площу - Квартиру всередині будинку - Всю інфраструктуру під рукою ( від навчальних закладів до супермаркетів та торгових центрів) 65 м 2 - комфорту Для перегляду, телефонуйте.

Вулиця Олександра Кониського. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Центральный пагорб
32 000  $
або  800 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира кутова
Площа 40 м²
Кухня 5 м²
Поверх 5‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
1100 метрів
Дивитися на карті 
Новобудова !!

Продам квартиру в новобудові під ваше планування та ремонт за бажанням. Можливість зробити 2 поверх, вікна з гарним видом на Дніпро та центр міста. Будинок вже зданий в експлуатацію, багато жителів постійно мешкають. Хороші під’їзні шляхи до будинку. Під’їзди обкладені кахлем, затишними та чистими. Загальна площа 40 кв. Будинок цегляний, нові комунікації, без ліфта, але під’їзди гарні, в кахлі, завжди чисті та затишні.

Вулиця Маршала Малиновського. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Сонячний ж/м
55 000  $
або  982 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 56 м²
Кухня 12 м²
Поверх 6‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
2400 метрів
Дивитися на карті 

Продам квартиру на ж / м Сонячний Пластикові вікна 2 великі кімнати, кухня, ванна, туалет, балкон Нові меблі Вбудована кухня з натурального дерева Техніка: телевізор, кондиціонери, пральна машинка, бойлер, холодильник, витяжка, духовка, плита Під ламінатом лежить натуральний паркет Дерев’яні двері , дитячі центри. 9 поверховий будинок 1977 року побудови Перша лінія Вигляд на Дніпро Новий ліфт Під’їзд під кодовим замком ОСББ Близько школи, садки , магазини, лікарні, кафе, набережні.

Вулиця Князя Ярослава Мудрого. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Центр
75 000  $
або  1 250 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира кутова
Площа 60 м²
Кухня 11 м²
Поверх 9‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
400 метрів
Дивитися на карті 

Затишна 3-х кімнатна квартира з хорошим ремонтом. 9 / 9 цегляного будинку, є техповерх. Загальна площа 60 м 2, була невелика перепланування, що не змінила статус квартири. Усі комунікації в квартирі замінені. Опалення подається зверху - в квартирі завжди тепло. Ремонт був закінчений в 2020 році ламінат, кахель, МПО, натяжні стелі, стіни пофарбовані. Вбудована кухня з технікою. Балкон не засклений. Киричний 9-ти поверховий будинок 1967 року побудови.

Проспект Героїв. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Перемога-6 ж/м
42 260  $
або  604 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 70 м²
Кухня 10 м²
Поверх 6‑й  /  16‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

У продажу 3к кв. Всі кімнати - окремі. Не кутова. Лоджії - 4 штуки утеплені, засклені столяркою, обшиті пластиком, на підлогах - стяжка та кахель. При кап. ремонті робилося все з ’ 0 ’/стяжка, лінолеум, кахель, труби, електрика, внутрішня столярка. КУХНЯ вся в Іспанській кахлі. Ванна та туалет - окремо в кахлі та Італійській сантехніці ’Roca’. У кімнатах - ліноліум. Гарний житловий стан квартири - може просто знадобиться освіжити шпалери. Бронедвері - італійський крабовий замок. По всій квартирі - розведення відеоспостереження. ’Живий’ вид з вікна - на базар і спортмайданчик. Навпаки - немає вікон протилежних будинків. Сонце тільки після 4-х днів. На поверсі - ремонт. 3 тихих сусіди. 2 ліфти вантажний та маленький, консьєржа. Лічильник тепла додому. Поруч школи 35 та 111, садки, Сільпо, АТБ, Нова Пошта – отд 14, коса та глухий кут маршруток.

Вулиця Набережна Перемоги. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Перемога-1,2,3 ж/м
56 000  $
або  767 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 73 м²
Кухня 10 м²
Поверх 5‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Ⓜ️
До метро
1500 метрів
Дивитися на карті 

Продам двосторонню квартиру на Перемозі – 3, у стадії ремонту. Виконано 30 відсотків: МПВ, лічильники на електроенергію, газ, воду. ОСББ, ввічливі сусіди, під’їзд після капремонту, поряд з АТБ, Варус, ринок, набережна.

Провулок Джинчарадзе. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Тополя-1 ж/м
89 000  $
або  1 047 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 85 м²
Кухня 12 м²
Поверх 15‑й  /  16‑ти
Тип
будинку
цегляний
Дивитися на карті 

одному з найкращих будинків на Тополі - 1, пров. Джинчарадзе. Гарна інфраструктура. У дворі новий дитячий майданчик, тихий двір весь у новому асфальті. Багато паркувальних місць у дворі. Будинок цегляний. Будинок ЮМЗ. Нові ліфти. Чистий під’їзд. Квартира розташована на 15 / 16. Гарний вид з вікон. Квартира у відмінному стані – чиста, акуратна та світла, був виконаний капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, проводки тощо. д. Квартира загальною площею 85 м 2 Всі кімнати роздільні, просторий коридор, великий санвузол, комора – вбиральня. Величезна лоджія засклена та впорядкована. У квартирі два кондиціонери, підлога - паркетна дошка, а на кухні, санвузолі, і в передпокої – підлога плитка. Квартира укомплектована меблями та технікою. ОСББ, чистий під’їзд після ремонту, нові ліфти. У дворі новий асфальт, новий дитячий майданчик. Багато місця для паркування. Квартира утеплена зовні пінопластом.

Проспект Героїв. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Перемога-4 ж/м, Перемога-5 ж/м
40 000  $
або  816 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 49 м²
Кухня 7 м²
Поверх 5‑й  /  28‑ти
Тип
будинку
монолітний
Дивитися на карті 

У продажу 2к квартира ж. м. Перемога – 4, пр. Героїв за ринковою ціною, 49,7 кв загальною 28,6 кв житлової площі під Ваш індивідуальний ремонт. Квартира дуже тепла - будинок повністю утеплений, кімнати роздільні, з вікон відкривається розкішний вигляд. Унікальність даної квартири полягає у відмінному розташуванні та навколишній інфраструктурі будинку, а саме, в пішій доступності: ТЦ КОДАК, ГЕРМЕС, ВАРУС, комплекс ’ЛАВІНА’, Макдональдс, гаражний кооператив ’Космос’продуктовий базар. Щкола: 73, спорт школа НВК 65. Дитячий садок: номер 355, номер 337, ’Сонечко’, номер 311, номер 378 ’Гармонія’, музична школа номер 5, дитяча бібліотека 14. Нова пошта 30, аптеки: Роан, Медсервіс, Шара, міська лікарня 8 та багато іншого. Документи готові до продажу Дзвоніть та придбайте.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Вас може зацікавити...
Із запитом «

видом дніпро ремонтом - Купити квартиру в Дніпрі

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран