Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську) - меблі

Вулиця Квітки Цісик. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Петра Калнишевського пр.
30 000  $
або  577 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 52 м²
Кухня 8 м²
Поверх 6‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

2х кімнатна квартира на вулиці ‟Квітки Цисик‟/ Гулі Корольової житлова площа 27,2 наявність меблів, газової плити, бойлера, лічильників на воду та газ. Нові вхідні двері. Потребує ремонту. Панельний 9 поверховий будинок, ОСББ, поруч дві школи, дитсадок, дитяче містечко, зупинка транспорту, відділення водоканалу, магазини. 6 поверх.

Вулиця Привокзальна. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Парус ж/м
37 000  $
або  822 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира кутова
Площа 45 м²
Кухня 7 м²
Поверх 2‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Затишний двір, з садом і дитячим майданчиком - гойдалка, пісочниця, закрита. Є власне господарське приміщення з льохом поряд з будинком, В будинку всього 16 квартир та знаходиться серед приватного сектору. У квартирі 2 спальні та зали, квартира зовні утеплена, балкон із залізної конструкції та утеплений. Вікна пластикові на балконі також. У квартирі зроблено капітальний ремонт у 2019 – 2020 роках. Продаємо з меблями та частково з технікою. Автономне газове опалення - новий котел і система опалення, нова сантехніка, вода підведена окремо до квартири, власна каналізація септик на квартиру. На фото балкона можна побачити крите місце для двох автомобілів з майданчиком для виїзду та воротами. Будинок знаходиться не на транзитній дорозі, тож для дітей безпечно кататися вулицею велосипедами. Будинок знаходиться за 5 хвилин ходьби до залізничної станції Сухачівка, до маршрутки 90, 77, 141, що йде в м. Дніпро. Поруч дві школи, два дитячі садки, лікарня, Нова пошта, Укрпошта, АТБ, ЦНАП, Аврора, аптеки, Єва та багато інших магазинів, місцевий базар. У мікрорайоні багато факультативних гуртків для дітей, багато парків та гарних пейзажів, також недалеко водойми для гарного відпочинку. Загалом, затишне та тихе життя.

Запорізьке шосе. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Тополя-1 ж/м
39 000  $
або  557 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 70 м²
Кухня 8 м²
Поверх 2‑й  /  16‑ти
Тип
будинку
цегляний
Дивитися на карті 

Продам 3к. квартиру р - н Тери Тополь - 1 70 / 42 / 8 м. кв, 2 / 16 пов. вдома. Квартира продається з меблями та технікою. Відмінна інфраструктура: поряд - Vatus, АТБ, Новий центр, Метро, ​​Епіцентр, ринок, банк, аптеки - все в кроковій доступності. Зручне трансортне рішення: у будь - який кінець міста можна поїхати одним транспортом без пересадок. Цегляний будинок, ЮМЗ.

Вулиця Писаржевського. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Нагірка, Нагірний мкр.
90 000  $
або  1 000 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 90 м²
Кухня 22 м²
Поверх 6‑й  /  11‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
800 метрів
Дивитися на карті 

6 эт. / 11 эт церп, кімнати роздільні, гарний стан, меблі, техніка, металопластикові вікна, балкон засклений. Цегляний будинок, територія обгороджена, зони відпочинку для дітей та дорослих.

Вулиця Данила Нечая. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон -  12-й квартал
33 000  $
або  493 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 67 м²
Кухня 8 м²
Поверх 8‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Пропонується 3-кімнатна кв. за адресою вул. Данило Нечая. Розташована на 8 поверсі 9 - поверхового будинку, не кутова. Все необхідне для зручного проживання вже є: замінено комунікації у ванній кімнаті та кухні, оновлено труби стояка опалення та нові батареї. До переваг також відносяться велика лоджія, засклений балкон і комора, що надають додатковий простір для зберігання. Меблі та техніка залишається: у залі – диван, крісло, шафа; в інших кімнатах – два дивани, стіл; у коридорі – дві шафи. Також залишаються холодильник, мікрохвильова піч, бойлер, пральна машина, телевізор, кондиціонер. Квартира має косметичний ремонт, тому стан житла дозволяє заїжджати та жити одразу. Інфраструктура задовольнить усі потреби. Будинок під керуванням ОСББ: оновлені комунікації у підвалі, замінена електропроводка. Централізоване опалення, водопостачання та газ. Є можливість підключення кількох операторів інтернету.

Вулиця Робоча. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Робоча ул.
38 500  $
або  1 132 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 34 м²
Кухня 10 м²
Поверх 3‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
1700 метрів
Дивитися на карті 

Продам 1к. квартиру 34 м 2, низ вул. Робоча - будинок цегляний, не кутова 3 / 9, ОСББ завжди чисто, ліфт працює - новий, якісний, сучасний ремонт - заміна всіх комунікацій, нова електропроводка, труби, батареї, стояки - лічильники на воду, газ, двозонний на електроенергію - вбудована кухня, нові меблі, техніка все залишається - світла, простора, затишна, комфортна - після ремонту ніхто не жив, ремонт робили для себе з душею та розумом - балкон засклений - тамбур на 3 квартири з ремонтом, сусіди всі добрі, позитивні люди - у пішій доступності зупинка, магазини, школа, дит. сад, лікарня - близько до центру, вокзали, парки, центр. ринок 5 - 7 хв - ніхто не прописаний, документи готові до швидкої угоди. Будинок цегляний.

Провулок Феодосія Макаревського. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Нагірка, Нагірний мкр.
68 200  $
або  1 003 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 68 м²
Кухня 12 м²
Поверх 4‑й  /  4‑ьох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
800 метрів
Дивитися на карті 

Продається 3 х кімнатна квартира світла та високими та стелями 3.4 м в Катериненці клубного типу. У квартирі індивідуальне газове опалення, хороший, економний, двоконтурний газовий котел, повністю нова система опалення з високоякісними радіаторами, кількість яких перевищує необхідне. Дуже тепла квартира, товщина цегляних стінок близько метра. У пішій доступності ринок Нагірний, Цунамі, парк Шевченка, набережна для ранкових пробіжок та прогулянок з дітьми. . Свій закритий двір з автоматичними воротами, добрими та дружними сусідами. Будинок ОСББ. Своє крите паркування з документами, якщо цікавий, є відмінний гараж, з підвалом, окремою оглядовою ямою та відмінною вентиляцією, також з документами окрема плата. Є у дворі своє паркомісце. Приходь і живи.

Проспект Слобожанський. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Слобожанський пр.
37 500  $
або  815 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира кутова
Площа 46 м²
Кухня 11 м²
Поверх 8‑й  /  14‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Загальна площа 46,5 м. Квартира утеплена зовні. Вікна виходять надвір. Будинок ОСББ, 2 працюючих ліфти вантажний і пасажирський, будинок має регулювання опалення, за рахунок цього по квартирі низькі комунальні. Квартира дуже простора. Велика кухня, тільки після ремонту, на стінах декоративна штукатурка, меблі, дорога кухонна стінка, диван, стіл з епоксидної смоли, все робилося на замовлення, італійська мийка, техніка bosh. Велика ванна кімната є бойлер, пралка, електросушарка. Поміняна проводка, пластикові труби, встановлений лічильник на воду і на електрику день/ніч. Квартира в дуже хорошому стані, немає жодних недоліків на стінах або на підлозі ламінат/плитка, тому жодних вкладень не вимагає абсолютно. 14 поверхів, будинок не старий, 2 ліфти вантажний та пасажирський, ОСББ.

Проспект Олександра Поля. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Олександра Поля пр.
36 500  $
або  1 106 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 33 м²
Кухня 6 м²
Поверх 4‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
блоковий
Дивитися на карті 

Продам затишну квартиру з дуже гарним розташуванням. Чи не кутова! У кроковій доступності: 2 сади, школа, коледж, АТБ, аптеки, магазини, гарна транспортна розв’язка. У квартирі є все для комфортного життя. Побутова техніка та меблі залишається, крім дитячих меблів та муз. центру. По косметиці є незначні недоліки легко усунуті нещодавно були замінені труби каналізації та опалення ﹑ Сергій.

Проспект Миру. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Лівобережний-3 ж/м
50 000  $
або  769 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 65 м²
Кухня 10 м²
Поверх 4‑й  /  10‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Продам 3 до квартиру на Лівобережному - 3 на стороні будинків ленінградок, непарна сторона Чешка Площа 65 м²; Кухня 10 м ²; Квартира на середньому 4 поверсі Не кутова, утеплена зовні пінопластом 100 мм Всі кімнати роздільні С/в роздільний Вікна металопластикові Балкон утеплений додатково зсередини Лоджія вимагає ремонту Замінені труби і відповідно розведення Батареї чавунні нові. , чеські Ванна кімната У кімнатах бажано зробити косметичний ремонт, помінявши шпалери. Разом з квартирою пропонується до продажу капітальний гараж в ГК Планер 15 - 20 хвилин ходьби від квартири. Вартість 5000 доларів. Розташування будинку відмінне. Поруч зупинка транспорту, школа, дитячий садок, ринок, магазини. Кому квартира підійде і сподобається.

Тополя 1. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Тополя-1 ж/м
43 000  $
або  652 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира кутова
Площа 66 м²
Кухня 7 м²
Поверх 6‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
блоковий
Дивитися на карті 

Квартира з ремонтом. Вікна пластикові Балкон та лоджія засклені. Вхідні двері подвійні. Покриття підлоги – лінолеум. Лічильники на світло, газ та воду встановлені. Додатково встановлений бойлер на 80 л для гарячої води. Квартира продається з меблями та частково з технікою. Інтернет, кабельне телебачення та сигналізація. Зручне логістичне розташування. Поруч школа, дитячий садок, магазини та ринок.

Проспект Пушкіна. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Пушкіна пр.
59 000  $
або  967 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 61 м²
Кухня 9 м²
Поверх 5‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
800 метрів
Дивитися на карті 

документи все в порядку, боргів немає, в квартирі був зроблений капітальний дизайнерський ремонт, дах скатний, з високим сухим горищем Висотою в 3 м. Тому вважається як не останній поверх, дуже тепла, з власним автономним опаленням. Зараз здається першим квартирантам У дворі можна безбоязно ставити машину, будинок проти Пам’ятника Пушкіна , вікна у двір , залишаємо все , дорогу техніку , меблі. Все в пішій доступності.

Проспект Богдана Хмельницького. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Богдана Хмельницького пр.
38 000  $
або  809 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира кутова
Площа 47 м²
Кухня 7 м²
Поверх 1‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
блоковий
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Перший поверх, п’яти поверхового будинку. будинок утеплений, індивідуальне газове опалення, і зроблені, висновки під електро опалення, якщо потрібно, вся проводка помінена, провід 2.5 квадрата на всі стоять лічильники труби і стояки поміняні, металопластикові вікна, грати на вікнах, броньовані двері, погріб, меблі електрогенератор окремо продам, якщо потрібно. дворі садок, школа метрів 200 від будинку, три парки в кілометровій зоні від будинку хороша транспортна розв’язка можна доїхати куди завгодно, казкове місце.

Вулиця Космонавтів. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Придніпровськ
24 000  $
або  600 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 40 м²
Кухня 8 м²
Поверх 5‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

житлова, простора чешка, газ, світло, вода стоять лічильники, вікна склопакет, два балкони, продаж з меблями та побутовою технікою. панельний, кооперативний будинок, ліфт працює.

Вулиця Зимових Походів. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Молодогвардійська, Сахалін
21 500  $
або  467 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира не кутова
Площа 46 м²
Кухня 7 м²
Поверх 4‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Частково ремонт, вікна нові МПО, перепланування кухня студія, частково залишається техніка та меблі Поруч дитячий садок та школа. Зупинка трамвая ’Школа 24 ’. Доглянута хрущовка. Хороша транспортна розв’язка. Тихий район чистий підїзд дитячій майданчик.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
2
3
4
Із запитом «

меблі - Купити квартиру в Дніпрі

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран