Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську) - метро

Запорізьке шосе. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Тополя-1 ж/м
39 000  $
або  557 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 70 м²
Кухня 8 м²
Поверх 2‑й  /  16‑ти
Тип
будинку
цегляний
Дивитися на карті 

Продам 3к. квартиру р - н Тери Тополь - 1 70 / 42 / 8 м. кв, 2 / 16 пов. вдома. Квартира продається з меблями та технікою. Відмінна інфраструктура: поряд - Vatus, АТБ, Новий центр, Метро, ​​Епіцентр, ринок, банк, аптеки - все в кроковій доступності. Зручне трансортне рішення: у будь - який кінець міста можна поїхати одним транспортом без пересадок. Цегляний будинок, ЮМЗ.

Вулиця Максима Дія. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Покровський ж/м
48 000  $
або  1 043 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 46 м²
Кухня 8 м²
Поверх 7‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
900 метрів
Дивитися на карті 

2-к квартира з ремонтом, 7 поверх / 9, автономне газове опалення, санвузел сумісний, лоджія. Розвинена інфраструктура, поруч ринок, ТЦ, школи, садочки, метро. ЖСК, будинок теплий.

Новокодацька площа. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Червоний Камінь ж/м
29 000  $
або  500 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 58 м²
Кухня 6 м²
Поверх 2‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Ⓜ️
До метро
0 метрів
Дивитися на карті 

Продам 3х кім квартиру на площі Новокодацькій, поруч зупинки, аптеки, метро, парк Молодіжний, АТБ в цьому будинку. Квартира тепла, не кутова. МП - вікна, сантехнічні труби - пластик. Балкон у двір не засклений. Є всі лічильники, на електроєнергію день/ніч. Квартира 2 кімнати у житловому стані, третя під ремонт. Продаж з меблями та технікою, можна здавати в оренду. Будинок поруч з ж/м Червоний Камінь, Набережною, парком Молодіжний. Школа в 5 хв пішки. Зупинки поруч з будинком.

Ж/м Тополя 3, Дніпровський район. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Тополя-3 ж/м
43 000  $
або  796 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 54 м²
Кухня 8 м²
Поверх 9‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Пропоную затишну 2-кімнатну квартиру площею 54 кв. м. , розташовану за адресою: житловий масив Тополя - 3, Місто Дніпро Квартира знаходиться в кращому будинку на Тополі 3, поряд з усією необхідною інфраструктурою: школами, дитячими садками, лікарнями, ринком, торговими центрами та великим паркуванням біля будинку. Квартира має автономне газове опалення котел на гарантії ще 7 років, що забезпечує комфорт та економію опалення та електроенергії. Встановлено лічильник день/ніч. Дах у хорошому стані, новий руберойд. Квартира суха, тепла та світла. Приємні сусіди, гарний ремонт у під’їзді та тамбурі. Також встановлені броньовані двері та нові кондиціонери 7 ка в кімнаті та 12 ка у вітальні фірми CooperHunter. Аналогів квартир з автономним опаленням на Тополі не знайти. Будинок ОСББ, у підвалі замінено всі комунікації та електрику по всьому будинку. Всі комунікації в квартирі. Наявність безкоштовної стоянки, дитсадка та шкіл 99, 137 та 80. Відділення Нової пошти розташоване у будинку. Було замінено магістральні проводи електроенергії в будинку, а також замінено всі труби у підвалі на пластикові. Поруч розташовані магазини АТБ, Сільпо, Епіцентр, Метро, Ринок та Укрпошта.

Ж/м Покровський. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Покровський ж/м
26 000  $
або  722 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 36 м²
Кухня 9 м²
Поверх 11‑й  /  16‑ти
Тип
будинку
панельний
Ⓜ️
До метро
600 метрів
Дивитися на карті 

Продам 1-кімнатну квартиру в Дніпрі, Новокодакський район! Квартира знаходиться на Покровському районі біля Сільпо, 16 поверховий будинок чешка, 11 поверх, будинок з консьєржкою та стоянкою біля будинку. Квартира 36,5 кв. м Кімната, кухня, коридор, 2 - і лоджії, туалет та ванна окремо … Дуже красивий вид з вікна квартири та класна розв’язка навколо будинку, розгорнута інфраструктура. Поруч Набережна, супермаркети, метро, школа, базар, річка Дніпро і т. д Ціна договірна. Будинок з консьєржем, вантажний та пасажирський ліфт, зручна інфраструктура. Квартира знаходиться в середині квартир, тепла.

Штурманський провулок. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Парус ж/м
40 500  $
або  579 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Квартира кутова
Площа 70 м²
Кухня 9 м²
Поверх 9‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Ⓜ️
До метро
1300 метрів
Дивитися на карті 

Пластикові вікна та балконні блоки виходу на лоджію та балкон, також пластик лоджія та балкон, бронь двері квартири та перегородки, утеплені зовнішні стіни, поміняні міжкімнатні двері, свіжі шпалери, новий ламінат, кондиціонер, вся імпортна побутова техніка, меблі, проведено. і т. д. Відмінне розташування будинку ‟ОСББ‟, в центрі району, розвинена інфраструктура, все в двох кроках: ринок, три школи, кілька садків, магазини, банки, пошта, кінцева маршрутка та заг. транспорту, 10 хвилин до метро, поряд річка Дніпро: пляж, зелена зона, природа, відпочинок.

Вулиця Коробова. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Червоний Камінь ж/м
21 000  $
або  955 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира не кутова
Площа 22 м²
Кухня 5 м²
Поверх 5‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Ⓜ️
До метро
500 метрів
Дивитися на карті 

Потрібен косметичний ремонт, але вікна нові, вхідні двері нові, бойлер новий, тепла, затишна квартира. Близько всі магазини, метро, дитячі майданчики.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

метро - Купити квартиру в Дніпрі

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран