Фільтри
Площа будинка, м²
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Райони
Мікрорайони
Земля, соток

Продаж будинків в Дніпрі (Дніпропетровську), вхід, до 74000 доларів

Новопотічна вулиця. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Краснопілля
49 900  $
Кімнат 6-к
Кімнати роздільні
Площа 85м²
Стіни Цегла
Земля 10 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопост
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1970
Дивитися на карті 

Ділянка 10 сотих. При зазначеній ціні, що передбачає торг, залишається практично всі меблі + техніка. Можливий розрахунок через Б/Н. Будинок знаходиться в центрі Краснопілля, район 102 школи біля вулиці Дзеркальної. - У 2023 році змінили дах, на металочерепицю - У 2023 році в будинку були замінені всі вікна, на нові, п’ятикамерні, були зроблені нові укоси. - У 2022 році було встановлено новий, італійський двоконтурний котел. - Будинок повністю утеплений взимку при температурі в будинку 24 градуси, опалення виходить +/ - 2200 грн. У дворі окремий, великий гараж з ямою, також є сарай на два входи і лазня. У 2024 році були встановлені нові ворота та ворота в гаражі. Фасадна сторона ділянки обгороджена високим парканом з червоної цегли. Фасадна сторона ділянки обгороджена високим парканом з червоної цегли, від сусідів високий європаркан. На території є велика абрикоса, дві дорослі вишні + посаджені саджанці вишні, черешні, дві яблуні та шовковиця. Залишається практично всі меблі + техніка. З техніки: - Дорога пральна машина Samsung. - Нова електро. духовка - Новий генератор 3.7 kW. - Керхер автомийка. - Нова електрокоса. - Нова електропила. І багато іншого. На даний момент також ведуться роботи зі стяжки навколо будинку, тому на фото можна побачити, що лежить багато роздроблених каменів потрібні для стяжки. Заведено електрику, газ, вода, інтернет. Новий лічильник на воду, новий лічильник на електрику день/ніч, газовий лічильник стоїть у літній кухні. У 150 метрах від будинку магазин, зупинка двох маршруток одна їде до центру, інша в район автовокзалу, за 2 кілометри від будинку є АТБ.

Сонячногірська вулиця. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Ігрень
49 500  $
Кімнат 4-к
Кімнати суміжні
Площа 108м²
Стіни Шлакоблок
Земля 9 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопост
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1990
Дивитися на карті 

Продається будинок на Ігрені Сонячногірська - Будинок на дві сім’ї, з двома окремими входами та санвузлами - 4 кімнати, загальна площа: 108 кв. м - Рік побудови: 2005 - Нова покрівля на основній будівлі, утеплений - Ремонту 8 років, підлога з підігрівом від двоконтурного котла. Вбудована кухня: натуральне дерево і камінь, централізоване водопостачання, вигрібна яма, кондиціонер, погреб, гараж. магазини, школи.

Вулиця Станіслава Оріховського. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Івана Мазепи пр.
70 000  $
Кімнат 6-к
Кімнати роздільні
Площа 160м²
Стіни Шлаколітий
Земля 10 соток
(Газ є) (Центр. каналіз.)
централізоване водопост
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
1900 метрів
Рік побудови:  1995
Дивитися на карті 

Продам будинок з меблями на вул. Суханова Станіслава Оріхівського - це гора Петровського, район пр. Металургів - вул. Київська площею 160 кв. м у м. Дніпро. Шість кімнат, два окремі входи, два санвузли, дві кухні, веранда, два капітальні гаражі зі слюсарною майстернею, великий льох, підвал, теплиця, хозпостройки. Земельна ділянка 10 соток, приватизована. Кадастровий номер. Школа, магазини, ринок, лікарня, аптека, ресторан, супермаркет, транспорт.

Ялинова вулиця. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Чаплі
69 000  $
Кімнат 7-к
Кімнати роздільні
Площа 330м²
Поверхів 2
Стіни Цегла
Земля 14 соток
(Газ є) (Яма)
свердловина
Опалення автономне газове
🏖️
Близькість
до берега
до берега 10-15 хвилин пішки
Рік побудови:  2007
Дивитися на карті 

Цегляний двоповерховий будинок 330 кв. м загальна площа з підвалом, утеплений пінопластом, 7 окремих кімнат з високими стелями, 2 поєднані санвузли на 1 - му та 2 - му поверхах, металопластикові вікна, два входи, велика кухня та гараж. Свердловина глибиною 40 м, Мiсце для вiдпочинку в саду 12 кв. м, по периметру 2-х метровий європаркан, ділянка приватизована 14 соток. Опалення – газовий 2-х контурний котел, електрика. Підведено інтернет оптоволоконний. ділянка рівна прямокутна, по периметру європаркан, доріжки з бетонних плиток, сад, город, зливна яма.

Вулиця Новаторська. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Шевченко сел.
52 708 
Кімнат 4-к
Кімнати суміжні
Площа 100м²
Стіни Шлакоблок/цегла
Земля 14 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопост
Опалення автономне газове
🏖️
Близькість
до берега
до берега 10-15 хвилин пішки
Рік побудови:  1990
Дивитися на карті 

Добрий день. Пропоную на продаж будинок із земельною ділянкою. Будинок складається з двох окремих незалежних половин, кожна з яких має свій окремий вхід. Можна жити окремо в кожній частині. Це аналог двох двокімнатних квартир під одним дахом. Кожна квартира має свої лічильники на газ і на світло і на воду. Теплий, комфортний, ремонт зроблений нещодавно. У будинку в кожній половині є санвузол, є душ кабіна та ванна, двоконтурний котел сучасний економічний, є бойлер, у ванній кімнаті тепла підлога. Є місце для печі буржуйки, можна топити, дуже тепло. У 2024 - му році будинок було утеплено і зроблено новий фасад. Є автонавіс для машини. Дах шифер, справний, не тече. Продавець поступається реальному покупцю в ціні на вартість заміни даху. Торг на місці, не по телефону. На земельній ділянці є окремий невеликий будинок зі зручностями, утеплений. Земельна ділянка загальна, площею 14 соток з гарною землею. Є фруктові дерева, ялинки, троянди і т. д Ділянка рівна, гарний паркан з воротами, є сад, підвал, зручний під’їзд до будинку, поряд парк, річка, школа, дитячий садок.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Купити будинок в Дніпрі, вхід, до 74000 доларів

» шукають:



Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран