Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Купити двокімнатну квартиру в Дніпрі (Дніпропетровську) до 27000 доларів

Магдалинівська вулиця. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Слобожанський пр.
20 000  $
або  455 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 44 м²
Кухня 6 м²
Поверх 3‑й  /  4‑ьох
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Кімнати роздільні. Санвузол роздільний. Ванна кімната та туалет у новій сучасній кахлі. Сантехніка та труби замінені на нові. На гарячу воду бойлер на 80 літрів. Є великий балкон, який засклений. Вікна скрізь нові, пластикові, МПО. Спальня підготовлена під ремонт - зняті шпалери. На підлозі в кімнатах паркет із натурального дерева, покритий лаком. Можна взимку ходити по підлозі босоніж, буде не холодно. Квартира тепла, бо не кутова. Котельня опалення поруч, батареї взимку гарячі, бо до котельні підключено ще й школу. Вхідні двері подвійні - дерев’яні для звукоізоляції та металеві для міцності. Тихий, спокійний район, без прильотів. Поруч немає жодних заводів, шкідливих чи галасливих виробництв, і фабрик. Можливий торг.

Вулиця Надії Алексєєнко. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Вокзал
20 500  $
або  466 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 44 м²
Кухня 7 м²
Поверх 1‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Ⓜ️
До метро
400 метрів
Дивитися на карті 

Хороша квартира за адекватну ціну! У центрі міста Перший поверх. НЕ напівпідвал ! Бонусом до неї місце в дворі будинку, що закривається, і капітальний сарай з білої силікатної цегли з металевими дверима. рамами. Зроблено укоси вікон як усередині квартири, так і зовні. У квартирі є власне АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ опалення: новий одноконтурний газовий котел. Гаряча вода від електробойлера. Всі труби води та каналізації замінені на пластикові REHAU. Добротний цегляний будинок. Без тріщин ! Товщина стін будинку - близько одного метра. Квартира не кутова, в середині будинку, тепла! до залізничного вокзалу 12 хвилин пішки. Власний добротний, з металевими дверима сарай у дворі. з білої силікатної цегли. Внесено в план БТІ і входить у вартість квартири. Водопостачання та водовідведення централізовані від міськводоканалу. 1-й поверх 2 - поверхового цегляного будинку.

Вулиця Зимових Походів. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Молодогвардійська, Сахалін
21 500  $
або  467 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира не кутова
Площа 46 м²
Кухня 7 м²
Поверх 4‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Частково ремонт, вікна нові МПО, перепланування кухня студія, частково залишається техніка та меблі Поруч дитячий садок та школа. Зупинка трамвая ’Школа 24 ’. Доглянута хрущовка. Хороша транспортна розв’язка. Тихий район чистий підїзд дитячій майданчик.

Вулиця Козака Мамая. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон -  12-й квартал
23 000  $
або  523 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира кутова
Площа 44 м²
Кухня 6 м²
Поверх 2‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Продам 2к квартиру. Капітальний ремонт. У чудовому стані. Все справно та працює. Автономне газове опалення На підлозі ламінат. Є кондиціонер у залі.

Вулиця Богдана Хмельницького. Лівий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Петра Калнишевського пр.
24 000  $
або  545 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 44 м²
Кухня 6 м²
Поверх 3‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Хрущовка, квартира під ремонт. не кутова, кімнати роздільні, холодильник, диван, стіл, бойлер, у наявності. Балкон є радянським станом засклений. Новий унітаз, санвузол під ремонт. Будинок на вулиці Богдана Хмельницького.

Вулиця Новоорловська. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Івана Мазепи пр.
25 000  $
або  581 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 43 м²
Кухня 6 м²
Поверх 2‑й  /  3‑ьох
Тип
будинку
монолітний
Ⓜ️
До метро
1600 метрів
Дивитися на карті 

Продається 2-кімнатна квартира площею 43 кв. Квартира розташована на Новоорловській і має планування, надаючи вам можливість втілити будь - які дизайнерські ідеї. Основні характеристики: Загальна площа: 43 кв. Кількість кімнат: 2 ремонт на свій смак - У квартирі є засклений балкон - квартира знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою. У кроковій доступності: - магазини та супермаркети - школи та дитячі садки, коледжі - поліклініки та аптеки - паркові зони та місця для прогулянок - будинок Не введено в експлуатацію - Сталінка, в квартирі 2 кімнати. Планування кімнат Роздільна. Є газ. Гаряча вода – газова колонка. Опалення центральне. У квартирі є ТБ, Шафа, Холодильник, Лічильники. Загальний стан квартири – задовільний стан. Торг доречний. Інтернет бездротовий.

Вулиця Данила Нечая. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон -  12-й квартал
27 000  $
або  529 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 51 м²
Кухня 18 м²
Поверх 7‑й  /  9‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Заходь і живи, дуже тепла, не кутова, МПО, кондиціонер, сантехніка, газ, вода, централізоване опалення. загальна площа – 50,6 кв. м. район дванадцятого кварталу, вул. Данила Нечая. велика лоджія, кімнати роздільні, санвузол роздільний, замінена сантехніка, болер. поряд знаходяться транспорт, дитячий садок, продуктовий магазин, аптека, великий коридор, квартира в стані - заходь і живи.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Із запитом «

Продаж 2-кімнатних квартир в Дніпрі до 27000 доларів

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран