Фільтри
Число Кімнат
1-к
2-к
3-к
4 +
Ціна, тисяч $
Берег р. Дніпро
Лівий
Правий
Поверхи
Середні
Райони
Мікрорайони
Поверховості буд.

Продаж квартир в Дніпрі (Дніпропетровську) - науки

Енергетична вулиця. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Богдана Хмельницького пр.
20 000  $
або  513 $  за м²
Кімнат 1-к
Квартира кутова
Площа 39 м²
Кухня 10 м²
Поверх 2‑й  /  2‑ох
Тип
будинку
цегляний
Опалення автономне газове
Дивитися на карті 

Квартира в Дніпрі на вул. Енергетична під ремонт. Меблі якщо потрібно залишається. Високі стелі та велика простора кухня. Цегляна простора сталінка з балконом. Балкон засклений. Внутрішні стіни не несуть із гіпсобетону. Якщо треба, її можна легко перепланувати в студію, об’єднавши кухню і кімнату аркою в стіні або скляними дверима з кімнати в кухню. Опалення індивідуальне газове - німецький 2-х контурний газовий котел, дуже економний. Не більше 100 кубів газу на місяць у зимовий період Частково замінено сантехніку та каналізаційні труби. Вікна дерев’яні, подвійні, можна поки що не змінювати і жити, балкон засклений. Три вхідні двері: металеві, і дерев’яні, і двері при вході в тамбур. У тамбурі всього дві квартири. Сусіди добрі, тихі, не алкоголіки та не наркомани. Газова плита замінена на нову. Будинок не на червоній лінії, але дуже далеко до проспекту Богдана Хмельницького з якого однією маршруткою без пересадок можна виїхати в будь - яку частину міста. До центру міста на маршрутці 15 хвилин. Пішки до зупинки маршруток 3 хвилини. Двір зелений, не забитий машинами, є де поставити своє авто якщо потрібно. Найближчі вулиці - Титова, проспект Кірова, проспект Олександра Поля, Запорізьке шосе, Житлові маси Тополь, верх проспекту Гагаріна, проспекту Науки, Макдональдс, Дафі. Реальному покупцю торг, але не по телефону.

Проспект Науки. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Гагаріна пр.
41 500  $
або  922 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Квартира не кутова
Площа 45 м²
Кухня 6 м²
Поверх 4‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
панельний
Дивитися на карті 

Продам 2к квартиру на пр. Гагаріна 4 / 5, 45 м 2. Кімнати роздільні. Двостороння. Газова плита. Газова колонка. З меблями та технікою.

Проспект Науки. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Гагаріна пр.
34 900  $
або  812 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира кутова
Площа 43 м²
Кухня 6 м²
Поверх 3‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Дивитися на карті 

Продам 2-кімнатну квартиру на пр. Гагаріна, Червона лінія. Прямо біля зупинки Абхазька, з меблями та технікою. Є бойлер, колонка, пральна машина, телевізор, кондиціонер Чиста, тепла, акуратна квартира. Поруч абсолютна вся інфраструктура. будинок цегляний, хрущовка.

Проспект Науки. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Гагаріна пр.
42 000  $
або  750 $  за м²
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Квартира не кутова
Площа 56 м²
Кухня 6 м²
Поверх 5‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Дивитися на карті 

ПРОДАЖ! 3 - ХКІМНАТНА КВАРТИРА ГАГАРИНА КАЗАКОВА Червона лінія проспекту. Будинок із білої цегли. Залізобетонні перекриття. 5 / 5 поверх дах після кап. ремонту. Квартира не кутова, тепла. Площа 55,5 м 2. Двостороннє планування. Є можливість перепланувати квартиру, щоб було 3 ізольовані кімнати. Виконано капітальний ремонт. Всі комунікації замінені. Залишаються всі меблі та техніка. Опалення центральне. Комунальні за лічильниками. Чистий під’їзд, доглянутий двір, спокійні сусіди. Поруч: вся інфраструктура, купа магазинів, парк Гагаріна, зупинка транспорту, кафе, ресторани, відділення банку та пошти, школи, дитячі садки та все, що може знадобитися. У пішій доступності ТРЦ Дафі. Розв’язка транспорту шикарна у всіх напрямках. Торг. Цегляний будинок, розташований у чудовому місці.

Вулиця Олеся Гончара. Правий берег р. Дніпро. Мікрорайон - Нагірка, Нагірний мкр.
49 000  $
або  907 $  за м²
Кімнат 2-к
Кімнати суміжні
Квартира не кутова
Площа 54 м²
Кухня 8 м²
Поверх 2‑й  /  5‑ти
Тип
будинку
цегляний
Ⓜ️
До метро
600 метрів
Дивитися на карті 

Шукаєш квартиру, яку можна здавати в оренду? У нас є для вас чудовий варіант! У 5 хвилинах Нагорка та основні навчальні заклади: Український державний університет науки та технологій; Український державний хіміко - технологічний університет; Придніпровська державна академія будівництва та архітектури; Національний технічний університет «Дніпровська політехніка» Квартиру можливо здавати від 11.000 грн. Купуючи квартиру ви отримуєте: гарний косметичний ремонт, нову сантехніку, квартиру в центрі міста, мпо. Приємним бонусом для нових власників буде: вбудована кухня, пральна машина, всі меблі в коридорі, меблі в залі крім телевізора та білого комода та меблі в спальні крім білого комода Для більш детальної інформації, дзвоніть.

Найдено вариантов:
Cторінка:
1
Вас може зацікавити...
Із запитом «

науки - Купити квартиру в Дніпрі

» шукають:
Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран