Ціна:    23 500   $
Адреса: Вулиця Одарівська Правий берег р. Дніпро,
мікрорайон: «Таромське»
Усього кімнат 4-к
Кімнати суміжні
Площа будинку 75 м²
Усього поверхів 1
Матеріал стін Бетон/монолітний
Земельна ділянка 6 соток
Зливна яма
Вода централізоване водопостачання
Газ в будинку є
Опалення автономне газове
Рік побудови 1970
 
Кількість переглядів - 51
Дата: 17.10.2024. Об'ява№ 10-625-h

Продаж будинку в Таромському. Все починається з атмосфери. Затишок чи не найголовніша умова для життя? Дзвінкий сміх дітей та розкидані іграшки по всьому будинку. Бувають звісно моменти, коли весь цей інвентар хочеться викинути. Але є вихід зберегти свої нервові клітини. Як вам ідея організувати власну окрему кімнату для малечі на висоті три метра? Не треба лякатися. Я пропоную організувати дитячий будинок у великому будинку батьків. Облаштувавши мансарду для Це як халабуда, яку ми будували в 90-х, але більш сучасна та практична. Просто подаруйте їм можливість відчути свободу і насолоджуватися дитинством. Ваші нащадки обов’язково скажуть вам слова вдячності за той світ, який ви для них створили. Щасливі діти - щасливі батьки. Займаючись своїми домашніми або робочими справами, ви не будете перейматися за діточок. Ви ж знаєте, що вони поруч і в своїй уяві рятують світ. Рік побудови 1970 - й.

Торг.

Адреса: Вулиця Одарівська, Новокодацький район, Дніпро.
Правий берег р. Дніпро,
назва 
мікрорайону: «Таромське»
Дивитися схожі будинки
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №1
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №2
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №3
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №4
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №5
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №6
Продам 4-к дом, 75 м², 23500 $ вулиця Одарівська, Новокодацький район. Фото №7
Жовте коло на карті - це розташування цього будинка
Сині кола - це схожі будинки
Схожі будинки:
Вулиця Чиркова. Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Робоча вул.»
25 000  $
Кімнат 5-к
Кімнати суміжні
Площа 57м²
Стіни Шлакоблок
Земля 3 сотки
(Газ є) (Центр. каналіз.)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1990

Будинок потребує ремонту, є підвал, чердак, техніки та меблі немає. Вікна дерев’яні, будинок готувався до ремонту, але так і не закінчено. Поруч знаходиться АТБ, Варус, школа, садок, уся інфраструктура.

Сурско-Литовское, Днепропетровский район. Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Новоолександрівка, Братське, Сур»
28 000  $
Кімнат 5-к
Кімнати роздільні
Площа 84м²
Стіни Цегла
Земля 25 соток
(Газ є) (Яма)
колодязь
Опалення автономне газове
🏖️
Близькість
до берега
до берега 10-15 хвилин пішки
Рік побудови:  1978

Продам просторий будинок для великої родини у тихому місці центральної частини села. Поруч знаходиться автобусна зупинка, магазини, лікарня, аптека, перукарня, будинок культури та дитячий майданчик. До Дніпра 10 км. Будинок має загальну площу 83,9 кв. м, 5 кімнат, кухню. У будинку газове опалення та піч. Торг доречний. На ділянці 25 соток є город, фруктові дерева, виноград, хоз. постройки, літня кухня, гараж, льох, лазня, колодязь. Ділянка з боку вулиці обгороджена бетонним парканом.

Зеленогірська вулиця. Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Краснопілля»
29 500  $
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Площа 100м²
Стіни Шлакоблок/цегла
Земля 10 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1967

Цей будинок для тих , хто хоче отримати за адекватні гроші будинок для родини з приватизованою ділянкою в межах міста , але в тихому районі Краснопілля - ідеально поєднує в собі все це - Пряма маршрутка з центру ходить поряд з будинком. Вулиця Зеленогірська орієнтир школа 102 Будинок складається з 3 кімнат, та коридора , великої кухні, великої вбиральні, та кімнати господарського призначення яку можна облаштувати на ваш смак як гардеробну кімнату або кладовку Загальна плоша будинку 100 м 2 Криша в порядку На території є гараж з ямою, господарські будівлі Централізована вода Газове опалення Болер для підігріву води Каналізація - яма Площа ділянки - 10 соток правильної форми Земля приватизована , є кадастровий номер До зупинки громадського транспорту - 2 хвилини, поруч школа Готові до продажу по державним програмам. торг є. поруч школа, зупинка, магазин.

Вулиця Тимірязєва. Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Робоча вул.»
25 000  $
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Площа 58м²
Стіни Цегла
Земля 6 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1990

Продам будинок з приватизованою земельною ділянкою р - н вул Робоча, Каверіна, по вул Тимирязева, до АТБ та зупинок 10 - 15 хвилин пішки. Будинок дуже теплий, цегляний в гарному стані. Товсті, міцні стіни забезпечують належну теплоізоляцію. Новий двухконтурний котел з документами, всі зручності в будинку. Каналізаційні труби від колодязя з вулиці до будинку і всередині будинку нові. Є чудова тераса для відпочинку з гарним краєвидом, також сад, виноградник та інше. Заїзду для авто у двір немає, є місце на вулиці. Всі питання та домовленність на перегляд по телефону. Торг. АТБ та інші магазини 10 - 15 хв пішки асфальтованою, освітленою дорогою. Тут же зупинки.

Вулиця Давидова. Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Шляхiвка»
27 000  $
Кімнат 5-к
Кімнати суміжні
Площа 84м²
Стіни Глина/цегла
Земля 5 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1976

Продам будинок в загальному дворі з можливістю відокремитися! Будинок загальною площею. 84. 2 кв. м; побудований з саману і обкладений єкатерининським цегли. ; газ, вода, елктр - во; Вхід у двір загальний, але при бажанні можна відокремити; Будинок складається з двох квартир - 47.7 і 36,5 кв. м входи окремі, в кожній по 3 кімнати; опалення Газопарові, відлив - яма поживна, туалет ‟дворової‟. Гараж - Капітальний - 6.7х 3.3 силікат цегли. Земля 4.5 сотки - Приватизована. Домоволодіння розташоване в зручному тихому місці, в той же час недалеко від центральних районів Дніпра, під’їзд заасфальтовано.

Вулиця Пролісків. Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Стара Ігрень, Рибальське»
20 000  $
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Площа 36м²
Стіни Цегла
Земля 4 сотки
(Газ є) (Яма)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
🏖️
Близькість
до берега
до берега 10-15 хвилин пішки
Рік побудови:  1970

Продам частину будинку 36 кв. м. з окремим входом та двором + 4 сот. землі. Будинок цегляний, дах шифер, газ та вода централізовані, електроенергія, інтернет, чавунні батареї, котел АГВ, гаряча вода – бойлер. Ванна кімната в будинку. Три кімнати, кухня, передпокій, є місце під туалет, літня кухня, сарай з льохом, літній душ. Туалет цегляний на вулиці. Поруч школа, дитячий садок, магазин, АЗС. 300 метрів до річки Самара. До центру 15 хвилин. Холодильник двокамерний Indesit, пральна машина Candy, бойлер, мікрохвильова піч + автомобіль Жигулі - залишаються. ТБ під питанням. Торг.

Солов’їна вулиця. Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Ігрень»
28 000  $
Кімнат 6-к
Кімнати суміжні
Площа 57м²
Стіни Шлаколітий
Земля 6 соток
(Газ є) (Центр. каналіз.)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1962

У будинку 2 спальні, зал, вітальня, кухня, суміщений санвузол, передпокій. Встановлено мет. Пластикові вікна, фасад утеплений пінопластом. Оцинкований дах 2,5 мл висота стель 3 м. Відновлено дров’яну піч. Ділянка 6 соток. На ділянці літня кухня, туалет, душ, криниця, що діє. Кадастровий номер та приватизація є. В 10 хв ходьби шкода, магазин, лікарня. Ділянка 6 соток, зливна яма, 10 хв до лікарні, школи.

Вулиця Сергія Кульчицького. Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Чаплі»
29 500  $
Кімнат 3-к
Кімнати суміжно-роздільні
Площа 70м²
Стіни Шлакоблок
Земля 13 соток
(Газ є) (Яма)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
🏖️
Близькість
до берега
до берега 10-15 хвилин пішки
Рік побудови:  1980

Будинок продається терміново в Самарському районі Дніпра мкр. Чаплі вул. Маршала Гречка! У зв’язку з переїздом до іншого місця! селище Чаплі біля Придніпровська до центру Дніпра ТЦ Міст - Сіті 17 км. 20 хвилин машиною Земля приватна. Планування; Дві окремі спальні, прохідна вітальня, коридор, кухня, санвузол житловий Вікна дерев’яні. Два опалювальні котли газовий та електро. Будинок із шлакоблоку утеплений пінопластом, госп. будівлі на ділянці. Самарському районі Дніпра мкр. Чаплі вул. Маршала Гречка ! селище Чаплі біля Придніпровська до центра Дніпра ТЦ Мост - Сіті 17 км. 20 хвилин машиною Поруч школа, садок зупинка, маршрутки, магазини, річка, парк.

Самаровка, Днепропетровский район. Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Самарівка сел.»
23 000  $
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Площа 72м²
Поверхів 2
Стіни Цегла
Земля 6 соток
(Газ ні ) (Яма)
свердловина
Опалення пічне
🏖️
Близькість
до берега
ПЕРША ЛІНІЯ, берег спільний
Рік побудови:  1980

Відмінний варіант на літо і не тільки на літо, якщо зробити своє опалення від електро або газу. Газ по вулиці є, але на ділянку не заведено. Дача, річка поряд, плодоносний сад, смородина, сливи, груші, яблука. Самарівка будинок 2 - поверховий. Вікна МПО, решітки. Місце під дві машини, інтернет, холодильник, необхідний посуд, ел. чайник, 2 розкладні дивани, 2 ліжка, автополив, літній душ, туалет. Плодоносний сад, річка поряд. Охорона, автоматична брама. Зручності на вулиці. Води саме питної у будинку немає, питна вода привізна. Але є вода, що гойдається насосом із річки Самара Плодоносний сад, річка поряд. Охорона, автоматичні ворота. Можна із тваринами. місце під 2 авто, магазини, річка, зона відпочинку. На другий поверх ведуть досить круті гвинтові сходи для людей у нормальній фізичній формі. На першому поверсі кімната, кухня та передпокій. У дворі є критий навіс з лавочки. Місце під 2 авто, магазини, річка, зона відпочинку.

Вулиця Михайлова. Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Амур»
24 000  $
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Площа 39м²
Стіни Цегла
Земля 7 соток
(Газ є) (Центр. каналіз.)
централізоване водопо
Опалення автономне газове
Рік побудови:  1970

Продам будинок! АНД район вул. Михайлівська. Неподалік центральної прохідної заводу Комінмет. Будинок три кімнати 12,3 м 2 / 6,1 м 2 / 8,4 м 2, кухня 9,3 м 2, тамбур 3,3 м 2 Комунікації: вода, газ агв, світло. На ділянці є великий гараж. Площа ділянки - 6,73 соток, чорнозем, земля добрива, родюча. Дільниця з кадастровим номером , Технічний паспорт на житловий будинок є.

Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран