Ціна:    18 000   грн. в міс.
Адреса: Вулиця Робоча Правий берег р. Дніпро,
мікрорайон: «Робоча ул.»
Усього кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Загальна площа 90 м²
Площа кухні 20 м²
6‑й поверх 14‑ти поверхового будинку
Опалення автономне електричне
Ⓜ️
До метро
2400 метрів
Чи можна з тваринами: Ні 
Кількість переглядів - 9
Дата: 16.10.2024. Об'ява№ 11-967-R

Цегляний теплий будинок будівлі 2000 року повністю укомплектована побутовою технікою та меблями. Є автономне електричне опалення в опалювальний період діє пільговий тариф 2,49 грн. Балкон і велика лоджія з теплою підлогою з шикарним панорамним видом на місто. теплі підлоги в кахлі так само у ванній кімнаті в коридорі є три великі вбудовані шафи з дзеркальними фасадами. в будинку консьєрж 24 / 7, працюють два ліфти гарна транспортна розв’язка, до центру 10 хвилин на маршрутці, в пішій доступності магазини, банки, аптеки.   Ⓜ️ Відстань до найближчої станції метро «Метробудівників» складає 2400 метрів або 29 хвилин ходьби пішки. Дивіться місцезнаходження будинку на карті нижче...

Здається 2-кімнатна квартира низ вулиці Робоча.

Адреса: Вулиця Робоча, Чечелівський район, Дніпро.
Правий берег р. Дніпро,
назва 
мікрорайону: «Робоча ул.»
Дивитися схожі квартири
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №1
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №2
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №3
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №4
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №5
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №6
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №7
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №8
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №9
Сдам 2к квартиру 18000 грн./мес. вулиця Робоча, Чечелівський район. Площ. 90 м². Фото №10
Жовте коло на карті - це розташування цієї квартири
Сині кола - це схожі квартири
Схожі квартири:
Вулиця Макарова.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Робоча ул.»
14 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 50 м²
Кухня 8 м²
Поверх 2‑й  /  4‑ьох
Опалення автономне газове
Тварини: Ні 

Будинок цегляний, теплий, другий поверх, висока стеля, сталінка, автономне газове опалення. У квартирі є все для комфортного проживання: 2-х контурний котел - є завжди гаряча вода, газова піч, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, кондиціонер. Дві великі вбудовані шафи. Простора ванна. На все стоять лічильники. Інтернет. В пішій близькості вся необхідна для зручності інфраструктура: парк «Зелена роща», ТРЦ ТРЦ «Аполло», великий АТБ. Дуже хороша транспортна розв’язка. Квартира для людей, які цінують затишок та чистоту.

Вулиця Театральна.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Робоча ул.»
20 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 70 м²
Кухня 13 м²
Поверх 13‑й  /  17‑ти
Опалення автономне газове
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈

Новобудова !! Всі кімнати з дверима та у кожній кімнаті опалення регулюється індивідуально для економії та комфорту. Квартира затишна, світла з капремонтом, Будинок цегляний, Велике двоспальне ліжко та розкладний диван з повноцінним матрацом для сну. Квартира: красиві дерев’яні двері з гарною фурнітурою ручками спальня підлога ламінат, стіни німецькі шпалери, ІСПАНСЬКЕ ліжко 1900х 2000, книжкова шафа Гостина: підлога ламінат, німецькі шпалери, ІТАЛЬЯНСЬКИЙ диван розкладається з повноцінним ray, кондиціонер, Гардеробна кімната, рейли для вішалок Санвузол: душова ГАРЯЧА ВОДА централізовано цілий рік, хороший НІМЕЦЬКИЙ змішувач та душ, душова з міні ванною, пральна машинка АТЛАНТ на 3 кг Здається на тривалий час. Кухня: підлога кахель, ІТАЛІЙСЬКИЙ дерев’яний розкладний стіл та стільці, двокамерний холодильник АТЛАНТ INDESIT варильна панель + духовка, витяжка, економічна посудомийна машина Ariston, хороший зручний НІМЕЦЬКИЙ змішувач в раковині лоджія засклена, підлога шафа для верхнього одягу та взуття, інтернет У квартирі НІ зайвих речей – ящики кухні повністю вільні, квартира чиста, світла, добрі сусіди. У дворі паркінг у три рівні Робоча Супермаркети АТБ в пішій доступності, аптеки, Нова Пошта та ін.

Вулиця Севастопольська.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Нагірка, Нагірний мкр.»
18 500  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 48 м²
Кухня 6 м²
Поверх 7‑й  /  9‑ти
Ⓜ️
До метро
800 метрів
Тварини: Ні 

не кутова, цегляний будинок. Гарний стан після ремонту. Кімнати роздільні, з/в разд, бойлер, кондиціонер, холодильник , велика лоджія, всі необхідні меблі та техніка , є гардеробна.

Проспект Олександра Поля.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Олександра Поля пр.»
13 500  грн.
Кімнат 1-к
Площа 36 м²
Кухня 6 м²
Поверх 3‑й  /  5‑ти
Ⓜ️
До метро
2700 метрів
Тварини: Ні 

Затишна чиста квартира для відпочинку. Нове двоспальне ліжко з натурального дерева, з ортопедичним матрацом. Окремо куточок відпочинку з м’яким велюровим диваном та журнальним столиком. МПО. Балкон. Для 1 – 2 чол. Санвузол після капітального ремонту. Підлога з підігрівом, за потреби. Нові кахель, ванна, умивальник, змішувачі. Кондиціонер. Нові автоматична пральна машина, автоматична газова колонка. Двокамерний холодильник, праска, пилосос, нова газова плита, духовка гриль. Проведено wi - fi. Квартира здається лише без тварин. Не менше ніж на 2 місяці. Заставна сума 9000, повертається наприкінці терміну проживання. Навпроти будинку парковка для авто. Будинок знаходиться на червоній лінії. Поблизу є АТБ, відділення Приватбанку, зупинка транспорту. Продуктові магазини у будинку.

Вулиця Телевізійна.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Гагаріна пр.»
14 000  грн.
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Площа 58 м²
Кухня 8 м²
Поверх 5‑й  /  5‑ти
Ⓜ️
До метро
1600 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈

Є все необхідне за технікою та меблями: Два двоспальні ліжка, великий двоспальний кутовий диван, пральна машина, газова колонка автомат на гарячу воду, кондиціонер, двокамерний холодильник.

Вулиця Ливарна.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Центр »
22 000  грн.
Кімнат 3-к
Кімнати роздільні
Площа 150 м²
Кухня 53 м²
Поверх 9‑й  /  10‑ти
Опалення власна котельня
Ⓜ️
До метро
1100 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈

Новобудова !! Закритий двір з охороною та паркуванням авто. За 200 м від Набережної, дитячого садка та школи – 100-й Ліцей. До Міст Сіті – 600 м або 8 хвилин пішки. У Квартирі три спальні, дві ванні кімнати, дві вбиральні, простора кухня вітальню розміром 50 кв. м. та балкон з видом на місто та річку Дніпро. Можна з тваринами. Дзвоніть, щоб домовитися про перегляд.

Проспект Науки.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Нагірка, Нагірний мкр.»
17 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 44 м²
Кухня 7 м²
Поверх 3‑й  /  4‑ьох
Опалення автономне електричне
Ⓜ️
До метро
500 метрів
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈

Здається гарна 2-кімнатна квартира: зал - студія + спальня сталінка на початку пр. Науки, біля Нагірки 44 кв. м 3 поверх/ 4 з меблями та технікою. Уся інфраструктура біля будинку. Колишній до перейменування проспект Гагаріна Ціна 17000 грн За наявності тварин, ціна оренди вище. Сталінка.

Проспект Науки.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Нагірка, Нагірний мкр.»
17 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 44 м²
Кухня 8 м²
Поверх 3‑й  /  4‑ьох
Опалення автономне електричне
Ⓜ️
До метро
500 метрів
Тварини: Ні 

Тихе спокійне місце, відмінний ремонт, повністю мебльована. Абсолютно все, що потрібно для комфортного проживання. Сталінка, висота стелі 4.15, стіни до 1 м завтовшки.

Проспект Героїв.Правий берег р. Дніпро мікрорайон: «Перемога-6 ж/м»
14 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 63 м²
Кухня 10 м²
Поверх 6‑й  /  16‑ти
Тварини: Тварини обговорюються  🐕 🐈

Комуналка включена в ціну, крім світла Сдам 2-х кімн. квартиру на Перемозі - 6 . Хороший житловий стан. Одне двоспальне велике ліжко та односпальне ліжко у другій кімнаті. Лоджії – 3 шт з кожної кімнати та з кухні. Квартира тепла. Не кутова. Мікрохвильова піч . холодильник, телевізори. Все у кроковій доступності - Нова пошта, АТБ. Сільпо. Школи, садки, річка, глухий кут маршруток. Ціна 14 + світло + застава 14 за техніку та стан кв.

Вулиця Карагандинська.Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Придніпровськ»
15 000  грн.
Кімнат 1-к
Площа 35 м²
Кухня 6 м²
Поверх 4‑й  /  4‑ьох
Тварини: Ні 

Квартира з новим ремонтом Знаходиться на 20 кварталі. - Площа: 35 кв. м. - Поверх: 4 - Квартира мебльована, є все необхідне для комфортного проживання диван, шафа, комод, стіл, стільці, додаткове спальне місце, Бойлер, пральна машинка. Інтернет wi - fi, соч. , кондиціонер. - Кухня Повністю обладнана холодильник, плита, кухонні шафи, Посуд, чайник, і т. д. Ванна суміжна. Набір для душу, рушники, засоби гігієни, фен. - Інфраструктура: У пішій доступності магазини, аптеки, кафе, зупинки громадського транспорту. Поруч парк для прогулянок та занять спортом, фітнес - центр, терми, . Також поряд дві школи, дитячий садок, Ринок, АТБ, Варус, Пошта, Поліклініка. 4 поверх.

Вулиця Любарського.Лівий берег р. Дніпро мікрорайон: «Сонячний ж/м»
20 000  грн.
Кімнат 2-к
Кімнати роздільні
Площа 71 м²
Кухня 30 м²
Поверх 9‑й  /  10‑ти
Ⓜ️
До метро
2900 метрів
Тварини: Ні 

Новобудова !! Цегляний новобуд від компанії ‟Творець‟. Своє паркомісце на закритій території цього будинку для клієнтів зі своїми машинами. квартирі виконано капітальний ремонт. Квартира у відмінному житловому стані, здається з меблями та технікою. Зручне місце розташування будинку, центр масиву із зручною та розвиненою інфраструктурою. АТБ біля будинку, набережна через дорогу, поряд з ТРЦ Вавилон. До центру 5 хв їзди. Закритий двір, що охороняється.

Sectigo Trusted Site Seal

Електронна пошта, email: order@dneprdom.ua

Додати додаток "DneprDom.ua" на головний екран